Brunnby Skog & Trädgård

OM OSS

Erfarenhet, kunskap och hög kvalitet

Brunnby Skog & Trädgård har funnits på Brunnby Gård i över 50 år och ägs idag av Emil Sundqvist. Från början var företaget leverantör av sågar och sågutrustning till skogsägare.

Under årens gång har företaget växt och personalstyrkan har ökat. Idag är vi sex medarbetare inom företaget. Även det sortiment som vi erbjuder har breddats.  I takt med att produkter utvecklats tack vare ny teknik har vi hela tiden uppdaterat utbudet och vår kunskap. För oss är ett personligt bemötande och en högkvalitativ service viktigt. Det innebär att vi alltid sätter våra kunder i fokus, vare sig det är privatpersoner eller storföretag. 

Installation

Vi utför installation av din robotgräsklippare där vi plöjer ner begränsningskabeln, ställer in roboten samt visar hur allt fungerar. Vi gör gärna ett kostnadsfritt besök hos dig innan för att besiktiga tomten så att du får rätt robot.

 

Tanka

Hos oss köper du ASPEN alkylatbensin, antingen på färdig dunk eller i lösvikt i vår tankstation (både Aspen 2 och 4).

 

Släpvagnar

I vårt utbud hittar du kvalitativa släpvagnar från Arcas och Majava. Vi har även ett sortiment av tillbehör och reservdelar till dessa.

 

Robothotell

När gräsklippningssäsongen är över förtjänar din robotgräsklippare en välbehövlig genomgång på vårt robothotell. Vi rengör och servrar din robot så att den är redo till våren igen!

 

Service

Vi servar alla mindre skog- och trädgårdsmaskiner, är du osäker? Kontakta oss!

Husqvarna Construction

Förutom grönytemaskiner så säljer vi även entreprenadmaskiner ur Husqvarnas sortiment. Du hittar markvibbar och olika typer av kapmaskiner hos oss. Vi servar och reparerar såklart dessa också. Välkommen in i butiken och kika på vårt sortiment.

ASPEN alkylatbensin

Alkylatbensin är 99 % renare än “vanlig” bensin som du tankar på macken, vilket gör den är snällare mot människa, maskin och miljö. Den ger perfekt prestanda på alla små motorer i motorsågar, röjsågar och gräsklippare. Du tankar både oljeblandad ASPEN 2 och ASPEN 4 i vår tankstation på Brunnby Gård!

BRUNNBY SKOG & TRÄDGÅRD

Vi som arbetar här

Erik 

Butik

Mikael

Verkstad

Emil F  

Verkstad

Jim

Verkstad

Emil S 

Butik

Behöver du råd eller mer information?

Hör av dig till oss redan idag så hjälper vi dig. Vi har både erfarenheten och kunskapen för att lösa dina problem.